DIA 9: Beneixida - Alcàntera de Xúquer
top of page
  • Expedicionaris Aitana, Óscar i Albert

DIA 9: Beneixida - Alcàntera de Xúquer

Aitana i Óscar:


El dia 9 va començar prompte. Anàrem caminant des de Beneixida a Alcàntera de Xúquer i quan arribàrem, férem un joc que es diu Envie una carta. Després anàrem a vore la final del torneig femení de frontenis. Ens va sorprendre el nivell que hi havia!!!


Quan va acabar el torneig vam anar a la piscina i després de dinar vam descansar.


A la vesprada diversos expedicionaris van organitzar tallers molt interessants i entretinguts. A continuació, per refrescar-nos una miqueta vam tornar a la piscina.


Per la nit després de sopar es van fer més tallers organitzats pels propis expediconaris. A l'hora de dormir feia tanta calor que alguns expedicionaris decidiren dormir al pati de l'escola on estavem allotjats.


Albert:


Després de desdejunar vam eixir de Beneixida cap a un poble proper, Alcàntera del Xúquer. En arribar, vam jugar a Envie una carta.


Després vam anar a vore les partides finals del torneig femení de frontenis, un esport molt important al poble iens ho vam passar molt bé animant a les jugadores professinals. Mare meua! Amb quina intensitat jugaven!


En acabar el torneig i abans de dinar, vam anar a la piscina a refrescar-nos. Després de descansar un ratet alguns companys i companyes van organitzar uns tallers molt entretinguts. Com de bé s'ho vam passar, yuppiiie!!


Després vam anar a la piscina. Al tornar vam jugar un partit de bàsquet abans de sopar i en acabar, més companys i companyes van dur a terme els seus tallers d'expedicionaris ( tatuatges d'henna, el joc L'infectat, una gimcana i una búsqueda del tresor).


Finalment, vam acabar dormint un son reparador baix les estreles.




bottom of page