top of page

Preguntes freqüents

 • Fins quan tinc de temps per apuntar-me?
  El termini d'inscripció serà anunciat pròximament.
 • On dormirem?
  Expedició Cavanilles es tracta d'un campament itinerant i farem nit en les instal·lacions oferides pels municipis que visitarem. Aquestes instal·lacions consisteixen principalment en poliesportius municipals o recintes al aire lliure on instal·larem tendes de campanya. Per tant, els participants hauran de dur sac de dormir i estoreta.
 • Com puc inscriure’m?
  Per poder inscriure’t has d’omplir aquest senzill formulari: https://forms.gle/xKCRBCK3RCrmehnaA Al formulari has d’omplir les teues dades personals i la dels teus pares/tutors legals, axí com annexar la teua carta o vídeo de motivació. Si tens algun dubte o problema amb el formulari, pots contactar amb nosaltres escrivint un correu a expediciocavanilles@gmail.com o cridant al 656 91 27 90.
 • Quina és l'edat de participació?
  Els expedicionaris hauran de tindre 15, 16 o 17 anys complits en el moment de l’Expedició.
 • En què consisteix el procés de selecció?
  El procés de selecció és molt senzill i fàcil i consta de 2 fases: Carta o vídeo de motivació: A aquest document hauràs d’exposar breument (màxim 500 paraules o 3 minuts) i en valencià perquè t’agradaria participar a Expedició Juvenil Cavanilles. IMPORTANT! Aquest document l’hauràs d’annexar en el formulari d’inscripció. 2. Entrevista online: Entre les millors cartes i videos de motivació, convidarem als seus autor/es a realitzar una breu entrevista online per conéixer millor les seues motivacions per participar en Expedició Juvenil Cavanilles. Només necessites ser tu mateix! Pots consultar tota la informació sobre el procés de selecció al apartat "Procés de Selecció."
 • Quan i on tindrà lloc l’expedició Sellent i Xúquer, Rius de Vida?
  L’expedició tindrà lloc de l’1 al 12 de juliol de 2023 a la Vall del Xúquer (Ribera Alta).
 • Es gratuïta la participació?
  La inscripció i participació és gratuïta, ja que es tracta d’una beca d’estudis gràcies al suport del nostre patrocinador principal, la Diputació de València, així com de nombrosos col·laboradors. Les despeses de transport, segur mèdic, manutenció en règim de pensió completa i allotjament generats pels expedicionaris en el programa Expedició Juvenil Cavanilles des de la seua incorporació fins la finalització de l’expedició estan cobertes per l’organització. No obstant, com a testimoni del compromís real amb el programa i garantir que l'expedicionari assistirà i participarà en l’expedició, així com per a cobrir possibles desperfectes causats en el transcuts de l'aventura, els 40 joves seleccionats hauran de realitzar l'abonament de 50€ a Expedició Juvenil Cavanilles en concepte de matrícula de participació el mes anterior a l’inici de l’expedició.
 • Què activitats es realitzaran durant els 12 dies de campament?
  Durant els 12 dies de campament es realitzaran tot tipus d’activitats d’aventura i esportives com senderisme, descens en kayak, curses d’orientació, jocs aquàtics i molt més. També es realitzaran activitats formatives com tallers dinàmics i cooperació i voluntariat amb associacions i ONGs locals. Diversió i aventura estan garantides!
Algun dubte? Posa't en contacte!

Gràcies !

O escriu directament a:
expediciocavanilles@gmail.com

bottom of page