DIA 11: Càrcer - Sellent
top of page
  • Expedicionari Teo

DIA 11: Càrcer - Sellent

El dia 11 començavem a afrontar el que ens esperava: la despedida. Però deixant això de costat, tocava anar a Sellent.


En arribar a la Font del Pinar (lloc emblemàtic de la muntanya de Sellent), l'Ajuntament de Sellent va fer una xerrada sobre la història i tradicions del poble. Després va vindre la brigada de bombers per explicar-nos la seua llavor en la prevenció d'incendis. En acabar baixàrem al poble per tal de dinar, i després vam donar els Premis Golosin (uns premis organitzats pels propis expedicionaris en els quals vam recordar els moments més divertits de l'Expedició).

A continuació, l'ONG Escoles Solidàries ens va fer una xerrada sobre la seua tasca educativa a països d'Amèrica del Sud. També ens va organitzar una escape room molt divertida. En acabar, un grup d'expedicionaris pintaren un preciós mural commemoratiu de la primera edició d'Expedició Juvenil Cavanilles al col·legi de Sellent i els altres vàrem realitzar una visita guiada pel casc antic del poble.


Seguidament férem un sopar popular a la plaça de l'Ajuntament amb els alcaldes i alcaldesses dels diferents pobles visitats durant aquests 11 dies. En acabar, les nostres companyes Aitana i Mireia van fer un concert espectacular. Després vàrem ficar música i, primer de tot, férem una ronda d’abraçades i començàrem a ballar com si s’acabara el món. Baixàrem a l’amfiteatre de baix per tal de no molestar al poble i organitzàrem un karaoke que va durar fins que acabà la bateria de l’altaveu. Ja en acabar-se, posàrem una última cançó i se n'anarem a dormir.


Expedicionari Teo




bottom of page