DIA 8: Gavarda - Beneixida
top of page
  • Expedicionaris Iván i Laia

DIA 8: Gavarda - Beneixida

Pel matí vam anar a l'antic poble de Beneixida, destruït pel riu Xúquer. Allí, l'alcaldessa de Beneixida Begoña i la gent del poble ens van explicar la història de la pantanà de Tous del 82 des de la seua experiència.


Després d'esmorzar Amparo i Lucía van explicar el seu taller d'expedicionàries, el qual va consistir en jugar a jocs populars com el cementeri i atrapa la bandera. S'ho vam passar súper bé.


En arribar al poble nou de Beneixida, vam dinar tots junts i després vam fer activitats organitzades pels propis expedicionaris:

- Un taller de connexions dins d'un ecosistema.

- Un taller de supervivència.

- Un taller de pintar sal.

- Un taller de dibuix.


Com podreu llegir, hi havia molta varietat. En acabar, vam descansar i anàrem a la piscina. Vam fer un concurs de preguntes i cantàrem molt. També férem una classe d'aqua gym per a la gent del poble.

Vam sopar a la fresca perquè eren les festes del poble i llegirem una nit més la bústia. També vam intentar fer una conga amb el poble, però no va funcionar.


Per acabar el dia, tots vam jugar a un joc d'estratègia que va proposar la nostra monitora Ana Ester que es diu Rommel & Montgomery.


Expedicionaris Iván i Laia




bottom of page