top of page
  • Expedicionàries Amparo i Sofia

DIA 6: Antella

Després d'uns quants dies matinant, per fi ens vam despertar un poc més tard (a les 8) Uhoooooooo!


Ens esperava un dia molt cultural amb moltes xarrades i activitats. La xarrada dels Maeros d'Antella va ser la més interessant perquè tractava sobre una tradició centenària que desconeixiem. Seguidament, vam visitar la Casa del Rei i la casa de les Comportes amb la Sèquia Reial del Xúquer.


Sorprenentment, vam anar a un bar a dinar que tenia televisió. Totes i tots estàvem molt pendents de vore si eixiem en les notícies d'À Punt per la retransmissió del nostre descens en caiac del riu Xúquer realitzat el dia anterior.


Seguint la programació del dia vam asistir a una xarrada sobre el riu Xúquer, en la qual vàrem aprendre molt de vocabulari que utilitzaven diariament els treballadors.


En acabar vàrem realitzar una caminata. Amb calor però amb molta energia vam arribar al mirador de la Creuta Alta, Ací vam viistar l'antic poblat iber d'Antella i vam gaudir de les meravelloses vistes de la Vall del Xúquer.


Per finalitzar el dia, el grup de joves d'Antella ens van organitzar una gimcana. Va ser súper entretinguda i divertida i, a més a més, vam conéixer tots els racons del poble d'Antella.


Va ser un dia diferent als altres, però s'ho vam passar la mar de bé i vam aprendre i conéixer molt millor les terres que estàvem recorreguent.


Expedicionàries Amparo i Sofia
Comments


bottom of page