top of page
image006.png

Finança

GR - 37: LA SERRANIA DEL TÚRIA

“Perseguim la felicitat, i el medi rural respon a la nostra recerca”. 

Amb aquesta cita vos convidarem amb il·lusió a participar en l’edició especial de Cavanilles Explora que es realitzà de l’1 al 7 d’abril de 2024 i en la qual vam recórrer gratuïtament i amb un total de 40 joves de 15 a 17 anys el GR 37: La Serrania del Túria.

Aquest sender de gran recorregut transcorre pels municipis de La Yesa, Alpuente, Titaguas i Aras de los Olmos. Un territori rural amb jaciments de dinosaures, pintures rupestres, observatoris astronòmics, llogarets, castell i museus etnològics, folklore i terra natal del botànic il·lustrat Simón de Rojas.

 

Tot un tresor del medi rural de la Comunitat Valenciana.

DSCN9911.JPG

ITINERARI

Descobreix totes les parades i activitats que hem realitzat al llarg dels 7 dies d'expedició!

Participació gratuïta

Les despeses de transport, activitats, assegurances, manutenció en règim de pensió completa i allotjament generats pels expedicionaris en el programa Expedició Juvenil Cavanilles des de la seua incorporació fins la finalització de l’expedició estan cobertes per l’organització. 

Per tant, la participació és gratuïta, ja que es tracta d’una beca d’estudis gràcies al patrocini de l’Àrea de Desenvolupament Rural i Despoblació de la Diputació de València, així com el suport de diversos col·laboradors. 

Com a testimoni del compromís real amb el programa i garantir que l'expedicionari assistirà i participarà en l’expedició, així com per a cobrir possibles desperfectes causats en el transcuts de l'aventura, no obstant, els 40 joves seleccionats hauran de realitzar l'abonament de 50€ a Expedició Juvenil Cavanilles en concepte de matrícula de participació.

bottom of page