top of page

Com participar

Expedició Cavanilles et brinda l'oportunitat de realitzar un viatge social i cultural únic en el qual recorreràs i descobriràs l'entorn rural de la Comunitat Valenciana.
L'aventura està garantida!

Terminis i condicions bàsiques

Per poder participar són requisits indispensables:

  • Ser resident a la Comunitat Valenciana

  • Tindre entre 15 i 17 anys en el moment de l'expedició

  • Tindre un compromís real amb el programa

Procés de selecció

A l'Expedició 2024 podran participar un màxim de 40 joves.

 

Per aquest motiu es realitzarà un procés de selecció que constarà d'una carta o vídeo de motivació i una breu entrevista online. 

L'inici de la fase d'inscripció s'anunciarà pròximament.

Clica al següent botó per omplir el formulari d'inscripció i obtindre més informació del procés de selecció.

Blanca026JUL18Recepcion_SAR_Principe_Asturias.jpg

Participació gratuïta

Les despeses de transport, manutenció en règim de pensió completa i allotjament generats pels expedicionaris en el programa Expedició Juvenil Cavanilles des de la seua incorporació fins la finalització de l’expedició estan cobertes per l’organització.

 

Per tant, la participació és gratuïta, ja que es tracta d’una beca d’estudis gràcies al suport del nostre patrocinador principal, la Diputació de València, així com de nombrosos col·laboradors.

 

Com a testimoni del compromís real amb el programa i garantir que l'expedicionari assistirà i participarà en l’expedició, així com per a cobrir possibles desperfectes causats en el transcuts de l'aventura, no obstant, els 40 joves seleccionats hauran de realitzar l'abonament de 50€ a Expedició Juvenil Cavanilles en concepte de matrícula de participació el mes anterior a l’inici de l’expedició.

bottom of page