top of page

Paraules de Pablo,
pare de l'expedicionària Irene

"Suposem que estareu cansats després d'aquestos 12 dies d´Expedició sense parar de fer activitats. Simplement volia, en nom d'Irene i la resta de la família, felicitar-vos pel vostre treball. Fes extensa a tot l'equip la nostra enhorabona per la vostra dedicació: a vosaltres els organitzadors, la resta de monitors, cuineres i metgessa. 

 

Irene ha gaudit moltíssim de l'experiència i està molt contenta amb les activitats, convivència, pobles, gent, llocs, etc. S'emporta un record molt bonic sens dubte per a tota la vida, ja que encara que ha estat de campaments i ha fet moltes rutes, la filosofia i la manera com heu dissenyat aquesta Expedició és una cosa difícil de repetir.

 

No volia acomiadar-me sense agrair-vos també la cura amb què s'ha tractat la celiaquia d´Irene. És tot un repte per als celíacs poder fer vida normal quan ixen de casa.

 

Finalment, vos desitgem tot l'èxit en les futures Expedicions Cavanilles i que continueu donant a conéixer el patrimoni natural i cultural de la Comunitat Valenciana.

 

Des de Paiporta, vos desitgem un feliç i merescut estiu a tot l'equip!"

bottom of page