top of page

06
Cap a Aras de los Olmos

L'encarregat de relatar-nos les aventures del dia 6 és Lucas.

Estem a dia sis i se n'anem de l'Escola Cosmofísica on tan meravellosament ens han acollit. En Titaguas han sigut molt amables i hospitalaris amb nosaltres.

Anem a Aras de los Olmos. Aquest camí per a mi ha sigut una miqueta més difícil que la resta però la satisfacció d'arribar al poble mereix la pena.


En Aras de los Olmos vam menjar macarrons. Com de bons estaven!


Per la vesprada vam anar a fer unes activitats molt "guais". Ens vam fer una explicació sobre l'espai i les estrelles al planetari del Big History Museum i després vam fer una crema d'aloe vera en un taller sobre plantes medicinals. Va ser molt divertit!


Més tard, anàrem a dutxar-nos i vam sopar. Tinguérem un moment trist i emotiu perquè un dels nostres companys havia d'anar-se'n. Tots vam donar-li una abraçada i ens vam despedir d'ell.


En arribar a l'alberg vam fer un cercle i com sempre vam llegir la bústia. També vam dir unes paraules de despedida i va ser molt emotiu.


Però després de les llàgrimes, començà una xicoteta festa i va estar molt "guai". Va ser un bon dia que tots vam disfrutar!

Galeria

bottom of page