top of page
1689337823367_edited.jpg

CAMINADES MENSUALS

k9xmCvZRsngdecrtov1zLinFHxrCxcvZqB3XlPG0.jpg

FEBRER: JESÚS POBRE

es_cofinanciado_por_la_union_europea_pos.png
Logo Velarte con filete.png
Argente.png
Xufatopia-Color.png
Panamar Bakery.jpeg
Logo-Anecoop.webp
Logo Arbol Bouquet ESP.jpg
LOGO_FP.png
Screenshot 2023-01-24 at 12.13.05.png
A punt.png
algitama.png
eatim.jpeg
logo reboca.png
Vaca-NEW-entera.png

La pròxima eixida juvenil Cavanilles Explora es realitzarà el diumenge 18 de febrer a Jesús Pobre, poble emparat pel Parc Natural del Montgó, el qual abraça els seus voltants amb boscos de pi i flora mediterrània. 

En aquesta nova aventura iniciarem el dia amb una caminada guiada per conéixer l’arquitectura rural de Jesús Pobre, on destaquen el riurau del Senyoret, diverses alqueries d’origen morisc, els molins de vent i el poblament de Quatre Cantons. 

Durant la caminada aprendrem sobre l’arquitectura destinada al treball de la terra, el ritual de la sembra del blat de la Marina, el cultiu del raïm a Jesús Pobre i la tradició de l’escaldà.

A més a més, tindrem l’oportunitat de visitar el mercat del Riurau que es celebra cada diumenge per reunir artesans i productors locals compromesos amb el consum responsable.

Després de dinar en germanor visitarem l’Església de Jesús Pobre per conéixer l’origen del poble.

Finalitzarem l’eixida juvenil amb un taller sobre el pas del pintor valencià més famós de tots els temps, Joaquín Sorolla, per Jesús Pobre i la influència de les tradicions d’aquest municipi en la seua pintura.

Tot un tresor rural ens espera!

En aquesta eixida, per falta de transport públic i amb l'objectiu de facilitar la participació dels joves, es convidarà als acompanyants dels joves a participar en les activitats programades al llarg del dia. Els acompanyants obligatòriament també han d’omplir el formulari d’inscripció.

Aquesta és la informació a tindre en compte per poder participar en aquesta pròxima aventura d’Expedició Juvenil Cavanilles:

 • Hora de Trobada: 09:30 hores (inici puntual)

 • Itinerari: 

  • 9:30 Benvinguda i recepció de l’Ajuntament amb desdejuni

  • 10:00 Inici de la ruta guiada d’arquitectura rural de Jesús Pobre

  • 11:30 Esmorzar a càrrec de l’organització

  • 13:00 Visita al mercat Riurau

  • 14:00 Dinar

  • 15:30 Visita a l’Església franciscana

  • 16:00 Taller sobre Sorolla i la pansa

  • 17:00 Fi de les activitats

 

 • Material necessari: Molta aigua, gorra, dinar, roba esportiva, calçat de muntanya. Per dinar, l’Ajuntament de Jesús Pobre convidarà a refrescos als comensals. A més a més, al formulari d’inscripció pots encomanar el teu plat de paella que cuinarà el forn La Pau. El seu preu és de 6€ i s’haurà de pagar al forn el dia de la caminada.

 • S’entregarà una bossa-esmorzar a totes i tots els participants.

 • Termini d’inscripció: Fins el dimecres 14 de febrer a les 23:59 hores

 • Inscripció: Per poder participar hauràs d’omplir el formulari d’inscripció en el qual hauràs d’indicar les teues dades i adjuntar la fitxa d’inscripció.

La fitxa d’inscripció la podràs descarregar en el següents enllaços:

Pots accedir al formulari d'inscripció  del teu rang d'edat a través dels següents botons:

Des de l’organització, convidem enèrgicament als participants de la primera edició d’Expedició Juvenil Cavanilles a participar en aquesta eixida senderista, així com portar la camiseta verda de l’Expedició. 🤠

 

Si tens algun dubte sobre com participar, no dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres enviant un correu a expediciocavanilles@gmail.com

CAMINADES ANTERIORS

bottom of page