top of page

04
Arribem a Titaguas

Alexia és la cronista del dia 4 d'expedició.

Hui ja és dijous i no volem que s'acabe. És increïble pensar que estem a la mitat d'aquesta experiència i que els que no sabíem on ens estàvem clavant i estàvem assustats també ara estem desitjosos per continuar i tristos pel pas del temps.


Ens hem acomiadat d' Alpuente i hem començat el camí cap a la nostra pròxima aventura: Titaguas.

El camí, preciós per la riquesa natural que l'envolta, és llarg i desafiador, però la satisfacció d'arribar supera tot tipus d'esforç. Els valors que l'expedició transmet s'intensifiquen dia a dia: la companyonia, l'esportivitat i la superació personal estan sempre presents entre els expedicionaris.


Després de l'acollida tan meravellosa que el poble de "las Hachas", "la Noche de las Velas" i "la Casa de las Luces" ens ha brindat, hem dinat i hem fet un taller mediambiental on hem aprés sobre la reserva astronòmica Starlight i reserva de la biosfera que atresora l'Alt Túria. Amb el Kahoot i la interessant visita a la Casa de las Luces de Simón de Rojas, ens preparem per a la festa amb nous coneixements emmagatzemats.


"Las Hachas" de Titaguas són ramells de lavanda seca que es prenen foc i seguint la tradició original es passegen per tot el poble.


La música, l'ambient, els balls, les fogueres i l'amor per descobrir posaren punt i final al quart dia d'expedició.

Galeria

bottom of page