top of page
  • Expedicionàries Miriam i Sofía

DIA 4: Sumacàrcer

Vam començar el dia amb desgana, sabent que aquest dia anàvem a fer la ruta més llarga de l'expedició. Encara que vam matinar per evitar la calor, no ens vam desfer d'ella.


La caminata no se'ns va fer tan dura, entre converses i rialles amb aquesta gent meravellosa tot és més fàcil. I sens dubte, quedàrem ben reportats amb tanta foto!


Un poc suats vam arribar al poble i l'alcalde David ens va rebre i ens va fer una visita pel municipi i el cementeri de Sumacàrcer, declarat el més bonic de tota Espanya.


Cap a les dos vam dinar, i com de bons estaven els gelats!


Com a bojos que som, ens vam posar a netejar la roba tots d' una. Encara que som un poc desastre, vam aconseguir apanyar un estenedor. Però després, l'aire els va fer una mala passada a alguns, fent-los fer més feina de la que hi havia.


Per refrescar, vàrem anar a la piscina on vam disfrutar les rialles amb el socorrista.


Després de passar una bona estona a la piscina, vam anar a la xarrada de Xúquer Viu, en la qual vam aprendre sobre la protecció dels rius.


Vam sopar a la fresca del parc, i vam passar una estona ben entretinguda llegint les cartes de la bústia (ai xè! quanta diversió, amistat i amor hi ha a l'Expedició!).


Per acabar el dia vam tenir una nit sota les estreles, disfrutant de la lluna i les explicacions astronòmiques tan meravelloses de les nostres companyes Ari i Lluvia.


Ja se'ns va fer l'hora de dormir. Bona nit i fins un altre dia d'expedició.


Expedicionàries Míriam i Sofia


Comments


bottom of page