top of page
  • Grup "Caps de Ceba": Óscar, Aitana, Josep, Lucía, Amparo, Albert, Nuria i Claudia.

DIA 3: Cotes - Sumacàrcer

El dia 3 va començar a les 7 del matí a Cotes. Ens dirigiem al pròxim destí: Sumacàrcer. Arribàrem a l'hora d'esmorzar escoltats per la policia local. Qaun començava a apretar la calor, anàrem a la piscina i férem un récord de 42 tocs al "ALAA" (el nostre joc de pilota a la piscina!)


Ja dutxats, ens dirigírem al campament per dinar la millor paella amb pebrera de tota l'Expedició (pel moment).


Per la vesprada, férem un taller en el riu Xúquer sobre la conservació de l'aigua dolça amb dues professionals d'Educació Ambiental. En aquesta activitat es va desenvolupar la part més científica dels expedicionaris i expedicionàries. Vam trobar a les netes aigues del riu Xúquer macroinvertebrats com gambes i dos alevins de samaruc, els quals anomenàrem Charlie i Timmy.


Al tornar al campament començà a ploure però tot patiment amaina amb un boníssim berenar.


La següent activitat va ser l'assistència a una obra de teatre a l'auditori de Sumacàrcer, la qual va ser molt divertida i profunda a parts iguals. L'obra s'anomenava Una història de por i va ser interpretada excel·lentment pel jove grup Escena Erasmus dins de la gira IVAJ M'IMPORTA.


Per acabar el dia, sopàrem al campament i llegírem les cartes de la bústia, el sistema de missatgeria de l'Expedició per compartir amb la resta de companys i companyes les nostres experiències, inquietuds, bromes i suggerències.


Grup Caps de ceba: Óscar, Aitana, Josep, Claudia, Lucía, Amparo, Albert, i Nuria.
Commentaires


bottom of page