top of page

Diputació de València patrocinador principal de la primera expedició.

31/3/22

La Diputació de València es compromet a incloure Expedició Juvenil Cavanilles al presupost de l’any 2023 per tal de dur a terme la Ruta Sellent i Xúquer: Rius de Vida, que recorrerà els paratges naturals de les comarques de La Canal de Navarrés, La Costera i La Ribera Alta.

Després de reunir-nos amb Fidel Garcia Meseguer, Cap de Secció de Desenvolupament Rural i Despoblació, per presentar el programa acadèmic i cultural Expedició Cavanilles a la Diputació de València, aquesta va accedir a patrocinar la realització de la primera expedició, Sellent i Xúquer: Rius de Vida.


Aquesta primera aventura recorrerà en juliol de 2023 el transcurs del riu Sellent des de la localitat d’Anna fins a Sellent per després ascendir el riu Xúquer des d’Alcàntera de Xúquer fins a Sumacàrcer. En aquest periple els expedicionaris tindran l’oportunitat d’explorar durant 10 dies els diferents paratges naturals i visitar les diverses localitats per tal de donar a conèixer la vida i el patrimoni natural, cultural i històric de les zones de les comarques de La Canal de Navarrés, La Costera i La Ribera Alta banyades pels rius Sellent i Xúquer.


Més informació

bottom of page